Contact

Bodhi Ayurveda

Contact

"What you seek is seeking you"

- Rumi -

Bodhi Ayurveda

OPEN op afspraak

Afspraken kunnen telefonisch, per email of via whatsapp worden gemaakt. In overleg is het ook mogelijk om een huisbezoek of consult op locatie aan te vragen, bijvoorbeeld voor mensen die zich niet eenvoudig kunnen verplaatsen. De praktijk bevindt zich op de 2e etage en is dus niet rolstoel toegankelijk.

Slotplaats 23

1275 DH  HUIZEN

+31 6 19 56 11 49

Routebeschrijving

Bodhi Ayurveda ligt in het midden van Nederland in het Gooi en is goed te bereiken per auto of openbaar vervoer.


Met de auto kan je het beste via de A27 rijden, neem afslag Huizen/Blaricum en volg de Randweg/ het Merk. Sla rechtsaf de Kruin op en meteen de eerste links Nijenrode in. Via Google maps is navigatie nog eenvoudiger.


De dichtstbijzijnde bushaltes zijn De Regentesse en Brederode Huizen. Dichtstbijzijnde treinstations zijn Hilversum Sportpark of Naarden-Bussum


Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid, je fiets kan je overdekt stallen bij de brievenbussen in het trappenhuis aan weerzijden van het gebouw.

Registratie en regelgeving

Bodhi Ayurveda is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67834396 met BTW nummer NL170427523B02 als Ayurvedisch geneeskundige praktijk en verkooppunt van kruiden en gezondheidsproducten.


Bodhi is aangesloten bij de BATC beroepsvereniging onder nummer 02598.

Klachten en geschillen worden afgehandeld volgens de Nederlandse wetgeving en de Wkkgz met KB code 1703.2189. Voor klachtenafhandeling kunt u zich melden bij de BATC of de CAM.


In geval van zware chronische ziekten, oncologie of palliatie kan samenwerking met regulier arts, specialist, hospice of familie gewenst zijn. Dit gaat uiteraard in overleg.


Bodhi Ayurveda hanteert het beroepsgeheim: geen informatie zal worden gedeeld met derden zonder uitdrukkelijke toestemming.


Klik op deze link voor de privacyverklaring volgens de nieuwe wetgeving AVG.


Klik op deze link voor de algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.